Poslovni i proizvodno-skladišni objekat

Beograd, ul. Vodovodska 158

 
 

1. Lociran u gradu, izmedju Ostružnicke i Ibarske petlje auto puta E-70, blizu centra grada i dobro saobraćajno povezan.


2. Multi-funkcionalnost objekta po pitanju:

-načina korišćenja: za proizvodnju ili skladištenja zahtevne robe

-broja korisnika: projektovan da može imati više odvojenih korisnika


3. Na objektu izgradjeni veliki kapaciteti gradske i komunalne Infrastrukture i instalacija.


 

Glavne prednosti:

O objektu:

Poslovni i proizvodno-skladišni objekat nalazi se u Beogradu u Vodovodskoj ulici br. 158 u blizini centra grada. Objekat je završen 2007. godine i ispunjava sve uslove za javno carinsko skladište zahtevnih roba, lekova i medicinskih sredstava. Prostire se na površini od 4000m2 i sastoji se od više vezanih celina koje se mogu funkcionalno razdvojiti. Transportno je dobro povezan sa Obilaznicom auto-puta preko Ostružničke petlje na Obrenovačkom magistralnom putu i Ibarskom magistralom preko petlje Orlovača. Pristup objektu vrši se šleperima sa 2 ulicna prilaza i 8 ulaza u skladišne hale koje su sa nadstrešnicom (radi lakse distribucije robe). Ceo prostor je asfaltiran i ogradjen industrijskom ogradom.


Kompletna komunalna infrastruktura uključuje: industrijsku struju od 200kW, 32 direktna telefonska broja sa mogucnošću korišćenja ADSL, 100 ISDN telefonskih brojeva, raučnarske mreže i wireless instalacije i opremu, satelitsku i zemaljsku TV, interfon, unutrašnji i spoljašnji video nadzor, protiv-provalni alarmni sistem sa dojavom, intervenciju fizičkog obezbedjenja G4S, hidrantsku unutrašnju i spoljnu mrežu, mobilnu opremu za gasenje požara, gradski vodovod i kanalizaciju, gas, centralno grejanje i klima uredjaje.


Na objektu postoji besplatni domarski nadzor za: održavanje objekta i instalacija, spoljnih saobraćajnih i zelenih površina.

Objekat je osiguran kod Wiener Stadtische.


Vlasnik objekta je preduzece, koje je uključeno u sistem PDV-a.


Prostor je namernjen za poslovanje, proizvodnju ili skladištenje zahtevne robe (medicinske, elektronske, prehrambene i sl.) jer ispunjava uslove za javno carinsko skladište (Carinski zakon-"Sl. Glasnik RS" br.73/03 i 61/05) i Pravilnik o uslovima za promet na veliko lekova i medicinskih sredstava ("Sl. Glasnik RS" br.27/2008).


Zahvaljujući lokaciji na kojoj se objekat nalazi, dobroj saobraćajnoj povezanosti sa auto-putem i centrom grada, multifunkcinalnošću po pitanju korišćenja (za poslovanje, proizvodnju ili skladištenje zahtevnih roba), načinu na koji je objekat projektovan: sa više uličnih prilaza i ulaza u objekat, sanitarnih čvorova i čajnih kuhinja sa maksimalnom komunalnom infrastrukturom lako je deljiv na veći broj korisnika.

Preuzmite letakHome_files/Letak%20Srpski%2007.09.10.pdfHome_files/Letak%20Srpski%2007.09.10_1.pdfshapeimage_5_link_0